keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

ChillHouse!

Nuorten tapahtuma ChillHouse keräs taas hirmuisesti viime viikolla porukkaa. Lavalla oli mm. Jukka Poika, Axl Smith (<3), Lassi Valtonen, Mikael Gabriel & Uniikki, Cheek ja ihanista ihanin DJ Preal! Mä vietin kolme päivää meidän omassa pienessä kahvilassa, jossa riitti kyllä menoa ja meininkiä ihan tarpeeksi :D

Se on aina niin siistiä nähdä millasta on saanu aikaan yhdessä ja miten kaikki tapahtuu ja loppuu. Oon ollu suunnittelemassa tätä alusta asti, ja oon niin ilonen, että meitä nuoria on todella kuunneltu. Ja tehty siitä ihan mahtava! Yläkerrassa on ennen ollu musazone, joka siis aiheutti hirveen tinnityksen ja äänen menetyksen, ja tänä vuonna se oltiin siirretty ihan omiin tiloihin alakertaan. Huisia!!


Reijan kans tehtii graffitipajassa tollanen meidän kahvilaan. Pihalla oli myös mun tekemä "Live, love, laugh" mutta unohdin aina kuvata sen :(


Me saatiin "sponsoriks" Linkosuo, kun tuttuja oli siellä. Kun me mainostettiin noita ruissipsejä, niin ne lainas meille ties mitä kaikkia eksoottisia juttuja :)Meillä oli myös itsepaistettuja poppareita (miks en tee noita koskaan kotona?!?!?!) ja tuoreita munkkeja suoraan Paakarista. Nam!


Parasta oli ehkä silti nää yleensä mun rakkaudella tekemät vohvelit jotka yleensä aina onnistu täydellisesti ;)Keskitason kattoon oli ripustettu noita valohökkeleitä, jotka näytti kyl tosi makeelta meidän tasolta :DItse ChillHouse oli myös saanu tosi mahtavia sponssaajia mukaan! Stadium oli yks niistä, ja niillä oli oma piste. Aamulehden kanssa pysty tekeen kynsien koristelua, ja itse Subway oltiin saatu paikalle myös! Meille vapaaehtosille viime vuonna annettiin reinot, ja tänä vuonna subway kustansi meidän jokapäiväiset 30cm subit ;)


Tänä vuonna Tero ei pääse meidän Gaala-iltaan, niin piti ottaa sitten väsymyskuva! Kyllä huomaa että ollaan raadettu 3 päivää :D Tero on siitä ihana, että se oli ainoa joka sai meidät aina hyvälle tuulelle! Hihi.

Ja kyllä, odotan nyt jo ens vuotta! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat

Follow this blog with bloglovin

Follow you think that its fashion?