sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Viimeinen lomapäivä!

..Ja minä istun koneen ääressä onpiece päällä ja syön suklaata. Taidankin olla sisällä koko päivän, huomenna alkaa taas 4 viikon puhertaminen ja sitten työssäoppimaan!

Tosiaan, taisin mainita siitä helsingistä. Lähettii sit empon ja parin muun hassun kanssa kohti helsinkiä torstai-aamuna. Mulla oli painava kamera ja 2 objektiivia ja iso laukku mukana, mutta kamera pysy laukussa koko päivän. Empo sano autossa kun oltiin matkalla että "musta taitaa tulla tylsää seuraa kun mä en voi ostaa mitään" ja totesin vaan että ei se mitään, mä en koskaan lähe monen kassin kanssa helsingistä. Meijän matkaan kuulu Kampin, Forumin ja Itiksen väliä ravaamalla ja käveltiinki tosi vähän :-D Koin pitkästä aikaa HKLn, metrot ja ratikan(!!) hihii. Mä löysin paidan ja jotain silkkitippoja hiuksiin, empolla taisi olla kasseja peräti 8 ..... Niin, mitkä toteamukset?

Cubuksesta siis raitapaita :-)

Eilen viettelin sitten aikaa Uudessa alussa Lempäälässä, tapailemassa vanhoja tuttuja ja kuuntelemassa hyvää musiikkia. Kamera oli mukana sielläkin, mutta muistikortti jäi kotiin niin sieltäkään ei oo kuvia. :D Rossun blogista saattaa jossain kohtaa bongata kuvia, be there or be nuub!

Kotona olin varmaan kahen maissa yöllä, vaikeuksien kautta voittoon; kaveri lupas heittää kotiin mut ja se jäikin siivoileen, etti takkiaan, unohti tavaroita ja lopulta autonovet oli jäässä :--D Ei sentään ajettu ojaan, epäilin kyllä sitäkin ..

Univelat on aikalailla kuitattu, mä jatkan nyt blogien selaamista, nähdään taas :--)

Ainii, teitä on jo 39(!!!) HUI! Sen kunniaks järjestinki taas yhen kyselyn tohon sivuun, ja kyselyyn voi vastata myös tähän kommenttiosioon, eli mitä haluaisit lukea täältä blogista? Musta alkaa tuntua siltä että jauhan samoja juttuja ja en tiedä mitä te lukijat haluatte :D

4 kommenttia:

 1. Kiitos ensimmäisten laudeisesi, kävin juuri nettipankissa toteamassa että mulla on 37euroa jäljellä ja saan kuukauden päästä seuraavan tilin... ♥ vihaan helsinkiä.

  VastaaPoista
 2. XDXDXD mutta et ostanu yksiäkään kenkiä!

  VastaaPoista
 3. heiiii lottis muistikko kattoo ne ens kesän riparit/muut leirit et mille mä pääsin? :)

  VastaaPoista
 4. just laitoin sulle viestiä fbssä hetan nimellä :------D

  VastaaPoista

Lukijat

Follow this blog with bloglovin

Follow you think that its fashion?