maanantai 24. lokakuuta 2011

Idioottivarmat puheet.
 Muistatteko kun sanoin että en ole vähään aikaan shoppaillut? Olisi pitänyt pomminvarmasti koputtaa puuta, tässä sitä ollaan.

Clutch on pitkä haave jo kauan sitten Ginasta, joita löysin taas pari kappaletta koskarista ja oli pakko ottaa yks mukaan. :) HAVAITTU TODELLA HYVÄKSI TALVELLA, isot tumput ja kaulaliinat ja lihavat takit, ja sit tollanen rääpäle kainalossa?
 Myöskin GLISSin hoitoaineen sain hankittua, hei Anttilasta, miettikää ! Hintaa sillä oli 3e ja Tarulla asuessa havaittiin todella hyväks! Takkutukalle just sopiva ;)
Ainii, menin tänään ettiin koulun jälkeen Treeltä kahta pitkähiasta perus paitaa, mukaan tarttui neule HMltä hintaan 19,95 ja siinä meni ne paidat.. 100% akryylia, pitkin juuri tänään tulla valittaan ONLYn tuote-hintalaadusta, mutta oonkin ihan hiljaa!

Uusien rakkauspakkausten lisäksi pitää löytää jotain vihattavaa..
11 syyslomapäivää, tänään koulua 8-12, huomenna vapaapäivä, ensi viikon to ja pe vapaapäivä?
KYLLÄ.
Suurena miinuksena perässä kaks paksua pakettia TILAVUUSTEHTÄVIÄ ja 54 (kyllä laskin itse!) mikrobiologiatehtävää.
Terveisin amiksessa opiskeleva parturikampaaja!

Eikä riitä vieläkään.Kuinka monella on käytössä toi uus Blogger? Mulla! Tykkään! Kuinka monella on käytössä uus Explorer? Mulla! EN tykkää! Se ei lataa mun bloggerii ollenkaa ja kusee muutenki.

Ei mulla muuta, jatkan huomenna valokuvien kanssa mitä räpsittiin tänään erään räpätädin kanssa!

4 kommenttia:

  1. liiankin, näköjään. :F ootko lähös festareilee turkuu?

    VastaaPoista
  2. mistä oot ostanu ton meikkipussin?:)

    VastaaPoista
  3. Toi ei itseasiassa oo meikkipussi, vaan clutch, muta eiköhän sitä meikkipussinakin voi käyttää ;) se on Gina Tricotista ja hintaa 9,95 :--)

    VastaaPoista

Lukijat

Follow this blog with bloglovin

Follow you think that its fashion?