torstai 6. lokakuuta 2011

Hiusfestarit!

Nonii, tälläkertaa festareita. Maksoin lipusta 18 euroo, koska oltiin tilattu luokan kaa ne etukäteen. No, en tiedä olisiko turhempia "festareita" ollut. Siellä piti viettää aikaa 8 tuntia, 9-17, olin nukkunu edellisenä yönä ehkä 6 tuntia ja melkein samoilla silmillä siis tamperetaloon.

Pyöriskelyä ja hyöriskelyä ihanaisen Johannan kanssa !

Ja Tiia päätti ottaa Niskakorun. Otti pari muutakin tuttua niskakorun, eräs uskaltautui nännikoruun asti ja yks lävisti napansa. Minä yksin olen vieläkin ilman lävistyksiä, vaikka kuinka olen yrittänyt ylipuhua.. :D


Noo, pakkohan hiusfestareilla on kilpailujakin oltava! Jonna osallistui opiskelijoitten naisten sarjaan, eli hiustenleikkaus ja kampaus naiselle. Mallilla oli siis yli olkapäitten tukka, ja lyhyeksi lähti!

JA SIELTÄHÄN TULI VOITTO KOTIIN! Mallilla oli siis alta ihan lyhyt tukka, ja päällä polkkaa. Ei vitsit ku näytti hyvältä!

Mauri osallistui myös, kylläkin miestensarjaan ja...

 VOITTO TULI SIELÄTKIN ! Ei vitsit kun oon ylpee molemmista!

Voittajien on helppo hymyillä ;)

Nii ja vaikka festarit ei niin hohdokkaat ollu, niin ilmaisia hodareita ja paljon tuotteita lähti mukaan!

 Schwarzkopfilta lähti mukaan öljy, joa pehmittää tukkaa ihan mielettömästi! Se on ihana, suosittelen jos on vähänkään kuiva tukka! Ja tietty silhouette, ah, pitkästä aikaa<3

Itse festareilta lähti mukaan color mask hyvällä hinnalla ja lisää hiuspuuteria, jee!

Pinskut sudit on ihania, ja komeen värisiä!

Muuten sieltä ei oo niin ihmeellistä kerrottavaa, katotaa jos Nordic Hairiin stadiin pääsis käväseen! :)Ainii ja meillä oli koulussa schwarzkopfin  osis-koulutus ja värikoulutus, ja tälläsiä kokeiluja lähti mukaan. :) Etteköhän tekin pääse osallisiks, siitä selviää lisää huomenna! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat

Follow this blog with bloglovin

Follow you think that its fashion?