tiistai 27. syyskuuta 2011

Elämän pieniä iloja.

Pitkästä aikaa. Eipä taida olla ensimmäinen kerta, kun sanon ton. Voisin taas vedota kiireeseen, mutta mulla alkaa oikeestaan olla ideat lopussa? Toi kameran raahaaminen ei kuulosta niinkään hyvältä ja sitten oliskin hirveesti valokuvattavaa. Esim. Taru ja sen karvapallot Tai syksy, ei saakeli miten hienoja kuvia tulis jos jaksais raahautua pihalle! No, tässä muutamat otokset kuluneelta viikolta.

how do you make gifs
Hassua, että pitkästä aikaa syksy tuntuu näin hyvältä. Kivoja kuvia, hyvää lapsuuden purkkaa, ystäviä, parit konserttiliput, leffassa käyntiä, uutta tummaa tukkaa ja kiva paita! Koulussa myös MUUTAMAT koulutukset, ja kohta syysloma, ja pääsen nauttimaan elämästä yksin koiran kanssa jopa huikeaksi yhdeksi viikoksi! Taru on paras

Ps James Blunt vei mun sydämeni taas

7 kommenttia:

 1. ah james blunt <3 soi koko ajan tässä!

  VastaaPoista
 2. Roosa ja emmppuu, hyvähyvä kaikki te neljä olette ihanianana<3

  VastaaPoista
 3. Toivoisin, että tekisit postauksen pitkiin vaaleisiin hiuksiin tehdyistä kampauksista

  VastaaPoista
 4. Anonyymi, haluaiaitko tarkentaa hieman? Kampauksista jotka ovat valmiina, vai vaihe-vaiheelta? Itse tehtyjä vai ylipäätään kampauksia pitkiin vaaleisiin hiuksiin? Arkikampauksia vai juhlakampauksia?

  VastaaPoista
 5. hahahahha kiitos lottis! selasin sun blogia koska mulla ei ole elämää, ja sit näin ton meiän kuvan noi pidennykset/peruukit päässä :---DD mun päivä pelastu. terveisin satu (jos et tajunnut <3)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no se on mukava että käyt selailemassa mun blogia silloin kun sulla ei oo elämää XD mutta hyvä että pelastin silti päiväsi ;)

   Poista

Lukijat

Follow this blog with bloglovin

Follow you think that its fashion?