sunnuntai 14. elokuuta 2011

Kikuraa.

Joskus tuntuu siltä että pitää lainata jotain.
Lainasin sitten siskoni pidennyksiä.
..En tietenkään kertonut kihartavani niitä,
mutta hyvät tuli silti!


Mietin myös hiusteemaviikkoa, olisiko kiinnostuneita? Yleistä kiharrustekniikkaa ja tuotteista ja vaikka koulusta ymsyms ... Ilmottakaa jos se olis kiva nimittäin jos kukaan ei sano mitään niin sellaista ei tule!

Valitettavasti taisi olla ensimmäinen ja viimeinen kerta kun näytän tuolta.

9 kommenttia:

 1. Vitsit sopii pitkä tukka! Mut joo sellanen hiuspostaus olis superkiva!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) harmi että taisi olla viimeinen kerta.. :D ja hyvä että oot innostunu hiuspostauksesta, lähen sit kehitteleen sitä! ;)

  VastaaPoista
 3. Eikä, noi sopis sulle tosi hyvin, mut tee hiuspostaus (: Se ois kiva, vaikken voi mitään hiuksilleni tehä, ku mulla on villarastat päässä : D

  VastaaPoista
 4. Komppaan edellisiä, hiuspostausta vaan tulemaan! Erityisesti se koulu kiinnostaa, ku keväällä haut edessä ;s eli siis kaikkii millä keskiarvolla pääsit sinne, oliko pääsykokeet, millaset jne jne :)

  VastaaPoista
 5. Joo, hiuspostausta tuleen! Eritysesti kiinnostais erilaiset yksinkertaiset ja suht helpot kampaukset mitä vois esim koulussa käyttää. Jos vaikka saat pitkähiuksisen mallin tai jotain. :)

  VastaaPoista
 6. hiuspostaus olis kiva! :)

  ja komppaan anonyymiä (2), olis hauskaa jos saisit jonkun pitkähiuksisen kaverin myös malliksi niin voisit kertoa yksinkertaisista (miksei myös monimutkaisemmista) kampauksista lyhyempihiuksisille sekä pitkähiuksisille :)

  VastaaPoista
 7. apua kun näyttäis jännältä jos sulla ois pitkät hiukset :D mutta ihan kivat. ja jooo hiuspostaus ja ois kiva just kaikkia kampauksia esim pitkiin hiuksiin =)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille ja hiuspostausta tulee monessa eri muodossa kunhan ehdin sitä väsäämään! ;)

  VastaaPoista

Lukijat

Follow this blog with bloglovin

Follow you think that its fashion?