tiistai 5. heinäkuuta 2011

Türkiye ♥ 2/4

Turkin maisemat jatkuu. Eihän vielä kyllästytä?


Yksi suurista helpotuksista oli se, että siellä on TODELLAKIN HALPAA. Ja järjettömän hyvää! ..esim ruokaa! Tai jäätelöä..Toi makso about 2 turkin liiraa, eli yhden euron? Nimeltään kookosjäätelö ja lempijäätelöni ikinä !


Mä rakastan vuoria, ja Bodrum oli täynnä vuoria. Onneks kamera oli kunnossa!Muutamat tylsät asukuvatkin tuli otettua, hei vaan.


Hotellilla oli tietty oma ravintolapoppoo ja tarjoilijat ja baarimikot sun muut, joihin tuli tutustuttua aika hyvin! Nimettiin niitä aina, tässä on White Tiger ♥
Yksikin onnistunut yökuva, jee!! Yks päivä poikettiin sit itse "kaupungissa" ja mentiin sellaseen museoon, missä oli kaikkee nähtävää saviruukuista ja puhalletuista laseista tosi hienoihin maisemiin!

Kuvan idea on siis pulu, you got it?


Toi meri näyttää hemmetin lämpimältä ja hyvältä, mut niinku aikasemmin sanoin: Se oli ihan hyisevän kylmää!!Moi oon Turisti-Lottis 17v jonka lemppari-hame hajos nyyh!


Tän kuvan oon ikuisesti omistanut Annille, joka ei koskaan pääse kenkähimoistaan yli♥

2 kommenttia:

  1. Nam kookosjäätelö ! Rakastan kookos suklaata, mutta että jäätelö .. En siitä muuten pidä, mutta kookos ! ♥

    Ja ihania kuvia ! Oot nättinä :)

    VastaaPoista
  2. Mä tykkään kans siit Bounty(?)-patukasta, mut sit se maraboun kookos-ananas vai banaani tms on ihan shaibaa! :( Kookosjäätelö on oikeesti namnamnam<3 Ja kiitos :)

    VastaaPoista

Lukijat

Follow this blog with bloglovin

Follow you think that its fashion?