tiistai 5. heinäkuuta 2011

Türkiye ♥ 1/4

Aluksi mainittakoon, että suuren yleisömäärän perusteella kuvat jatkuvat erittäin suurina ! jees.

Nonii, ehkä sitä vois alotella tätä ikuisuusprojektia matkailun parissa. Lähdin siis perheen ja tuttavaperheen kanssa rutiininomaisesti jonnekkin päin maailmaa viikoks. Näin on tehty about vuodesta 2000.. :D Tällä kertaa kohteena oli Turkki, ja Bodrum, joka oli kerrassaan UPEA paikka! Oon joskus matkaillessa ajatellu, että tänne mä haluan vielä takaisin mut Bodrumista jäi kyllä sellanen kuva, että PAKKO päästä sinne vielä!Lähettiin siis to-pe yönä (24.6) ja saavuttiin päivällä Turkkiin. Mä nukuin koko ekan päivän, kun muut oli ottamassa aurinkoo. Oliko järkeä? -ei.
Hotellissa oli sellasii "rakennuksia", jossa aina sijaitsi muutama hotellihuone. Ite hotellialue oli tooosi iso, ja sinne mahtu kolme uima-allasta !! Meijän kämpin vieressä asusteli myös kissaperhe, he olivat hyvin suloisia!

Bordum on siis niemimaa, joka sijaitsee Turkin länsiosassa ihan Kreikan lähellä! Me oltiin Bitezissa, ja hotellin nimi oli Bitez Garden Life. Se oli unelma!

 
Ootteko koskaa kattonu Niko Kivelän Krokotiiliopas? Siinä se kertoo kun ausseis paistaa johonki aurinko, niin siin on kukka joka pärjää edes hetken. (Käykää ite tsekkaa youtubesta ku en osaa selittää :D) MUTTA Turkissa oli ihan samanlaista ! Noi oranssit kukat kesti päivän, ja kuoli sitten. Koko ajan synty uusia ja kuoli uusia. Ei suomessa oo niin?!
Mut hassua mun mielestä oli se, etten käyny kertaakaan meressä uimassa! Se vesi oli ihan hyytävän kylmää, ja kun hotelli kuitenkin oli all-inclusive, niin ruokapaikkojakaan ei hirveesti tarvinnu ettiä, eli ei kauheesti aikaa vietettykää merenrannassa. Se oli myös aika tylsä, tosi lähellä aurinkotuolit rajaa ja vesi ei ollu hiekkapohjanen vaan ihan pientä kiveä :(


Tästä jatketaan, adios!

5 kommenttia:

 1. ei hitsi, ihania kuvia!:o

  kauhee kun ei tunnu että tasan kuukausi sitten olis ollu jossa turkissa :D

  VastaaPoista
 2. otat tosi upeita kuvia :)) Tosin sulla nyt onki joku tollane überdyper -kamera :D

  Olis hienoo kerranki päästä ite jonneki ulkomaille, oon ollu vaan Ruotsissa ja Virossa, en missään kauempana. Piti tänä vuonna lähteä, mut sit taas rahat katos johonki :D Ehkä jos ensvuodeks onnistuis säästään ^^'

  sait tässä jo jonkin aikaa sitten musta uuden lukijan (:

  VastaaPoista
 3. Tilsa: Mäkin palasin perjantaina, ja nyt jo mietin ens kesän reissua :D ja kiitos :)!

  Emilia: Kiitos :D Mä tykkään kans hirveesti matkustelusta, tähän mennessä ollaan kyllä menty täysin porukoiden rahoilla ! Mulle kelpaa yleensä vaan se että pääsen ees pois tampereelta vähäks aikaa :D Ja kiitos siitä että jäit seuraamaan mun tapaani parantaa maailma! ;)

  VastaaPoista
 4. Löysin ihan sattumalta tän blogin kun etsin tietoa Bitezistä.. Itse olen reilun parin viikon päästä lähdössä kyseiseen paikkaan ja samaan hotelliinkin, eli tuohon Garden Lifeen :) Kiva kuulla että tykkäsit paikasta ja ihania kuvia!

  VastaaPoista
 5. Todellakin tykkäsin, ja toivottavasti tykkäät sääkin! :) NAUTI!

  VastaaPoista

Lukijat

Follow this blog with bloglovin

Follow you think that its fashion?