perjantai 8. heinäkuuta 2011

Greece ♥ 3/4

Ketä hämäs tuo Greece tuossa? Hihii! Niinku aikasemminkin sanoin, Bodrumista on tosi lyhyt matka Kreikkaan. Esimerkiksi Kosin saarelle. Matkan PITI kestää 20min, mutta se venyikin sitten kolmeen tuntiin .............. Bussi oli ensinnäkin myöhässä, joka haki meijät siis hotellilta satamaan. Satamassa jonotettii lippuja (jotka oltiin etukäteen hankittu?!?!) ja ne tarkasti meijän passit. Sit ne tsekkas laukut, ja päästiin lopulta paatin kyytiin. Se lähti puol tuntia myöhässä, mutta ONNEKSI MATKA KESTIKIN VÄHÄN YLI 20 MIN!!! Kreikkaan päästyämme piti uudestaan tsekata liput ja passit, huoh.
Kreikan PitaKebab ja meloonijäätelö oli kyllä loppujen lopuks sen arvosia! ♥


Heipä hei mustekalat! Noi haisi ihan hirveelle, btw.


Mojito, karseeta scheissee mun mielestä. En kylläkään tykkää mistään alkoholista? :D Hotellilla ne yritti hirveesti kaupitella mulle jotai drinksuja, ja nauro sit mulle ku vääntelin naamaani ties mihin asentoihin kun ne maistu niin pahalle. Oon hyvä esimerkki suomalaisesta, eikös?Kreikassa oli tietty vähän kalliimpaa kun turkissa, mutta suurempi valikoimakin oli supermarketeissa! Löysin esim elämäni paskinta fantaa, hyi!


Lähettiin takasin laivaan illasta ja siinä matkalla oli leipäpuu. Siinä leipäpuussa ja sen ympäristössä asusti varmaan yli 15 kissaa? He olivat suloisia!

Vielä yksi osa jäljellä, jaksaa jaksaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat

Follow this blog with bloglovin

Follow you think that its fashion?