perjantai 8. heinäkuuta 2011

Alelöytöjä !

Mä en sieltä Turkista paljon mitään ostanut, ja päätin että kulutan rahaa sitten suomessa. Taisin ottaa vähän liiankin tosissani sen että rahaa pitää tuhlata, koska mulla on paljon kaikkee uutta !! Onneks suurin osa on ALElöytöjä !

Turkkiin piti tietty hankkia kunnon mömmöt mukaan, ja Prismasta satuinkin löytään Goldwellin shampoota, joka on tarkotettu auringon kuivattamille hiuksille ja poistaa kloori- ja meriveden jäämät hiuksista. Tuoksuu tosi hyvälle ! Four Reasonsin hiuspuuteri on mulle nykyään ihan MUST juttu ja toi hoitoaine osoittautui ihan paskaks. Pitäis ehkä luottaa siihen ikuiseen lemppariin: Simin hajusteettomaan tehohoitoon :D Hintaa noilla oli yhteensä sen 30e, eli 10e per putelli :)

Tuurista löysin jotain repairia latvoille, ja toi makso jonkun alle kolme euroo, kun jostain poistokorista sen bongasin. En oo vielä hirveen suurta vaikutusta huomannu, mut tuoksu on hyvä !

Mistä lähtien Björn Borg on tehny hajuvesiä?! Bongasin ton ihan vahingossa Kicksistä. Noita on about 6 eri tuoksua, ja toi erottu niin hyvin joukosta, ja hintaa oli vaan 17e, että lähti kyllä taatusti mukaan! Jos jossain tota näätte, niin haistakaa ihmeessä !

Mun edellinen aurinkopuuteri on sellanen mattaoranssi, varmaan 30 vuotta vanha? Näyttää vähän lumenen purkilta ... Tajusin sitten että tarvin uuden, ja Veljekset Keskisellä olikin sitten Lorealin (oikealla) aurinkopuuteri tarjouksessa 10e ! (Oikea hinta taisi olla lähellä 20e?) Sävyt oli kivasti erikseen vaaleille ja tummille, toi on mukavan helmiäinen. Sitten jostain toisesta kaupasta Tuurissa bongasin poistokorista 3e maksavan "Shimmering Powder" joka on ehkä vähän niinkuin poskipunaa? En mä oikein tiiä, mutta kivaa se on silti !

Hetalla oli tollanen kukka, ja koska sitä en montaa kertaa oo lainaan saanu, oli pakko ostaa oma ! Haluaisin ton nyt persikkana ja mustana...Hintaa sillä oli about 3e :) Soveltuu hiuksiin ja rintaneulaks !

Manssumukeja !!! Ostan hirveesti kaikkii halpoja astioita (yleensä laseja ja mukeja) jotka sitten säilön varastoon ja otan mukaani kun muutan pois. :D Näillä oli hintaa noin 2e kpl, ja noihin mahtuu 5dl !!

Oon jo kauan haaveillu vaaleista farkuista JA -shortseista, ja HMltä löytyi tollaset boyfriend-malliset hintaan 24,95 :)

Kauan etsiskelemäni täydellinen huivi löytyi myös HMltä hintaan 8,95!

Taisin puhuakkin tuosta turkoosista pitkähihaisesta? Se oli alennuksen kanssa about 7 euroo, ja tuo oikeanpuoleinen sini-valkoraitanen puolihihainen oli kympin, ei alennuksessa !

Ja ah mun uusin rakkaus♥ HMllä annin kanssa kun kierreltiin, huomattiin tuollaset kukalliset. Ne oli ihan jees, mutta sitten näin nuo persikan sävyiset, testailen ja mietin ja Anni sitten nappas ne käteensä ja meni kassalle. Kuulemma oli mun vuoro tehä hätäisiä päätöksiä ... :D Noitten oikee hinta oli 20e, ja ne oli alennuksessa 15 euroo! Kuinkakohan kauan pysyy ehjinä? ;P Ihanat ne on silti♥

Käytiin tänään myös kattomassa Hangover 2, oli mielettömän hyvä !!! Nauroin vedet silmissä niin paskalle läpälle että huhhuh. :D Nyt mä yritän säästellä rahojani, kun lähen Viroon viikoks ja sen jälkeen stadiin pariks päiväks kesäreissulle Annin kans !

lotsmau

2 kommenttia:

  1. upeita ja värikkäitä tavarahankintoja :)

    mulla on kauhee trauma H&M:n kengistä ku ostin sieltä keväällä ihanat kiilakorkoremmisandaalit ja ne meni kahden käyttökerran jälkeen rikki -..-' onneks sentään sain rahat sitte kuitenki takasin. Noi sun ostamat kengät ei onneks ainakaan kuvan perusteella vaikuta samanlaisilta rimpuloilta :)

    VastaaPoista
  2. Hihi, niimpä! Pukeuduin aina ennen pelkkään mustaan, ja nykyään yritän pukeutua vähän kaikkiin väreihin. :D Ja joo, mun yks kaveri puhu kans että oli ostanu HMltä kengät ja ne oli menny heti hajalle :o Toisella kaverilla taas on 3 vuotta ollu HMn korkkarit ja yhä kunnossa. :D Katotaa ny miten noitten kanssa käy!

    VastaaPoista

Lukijat

Follow this blog with bloglovin

Follow you think that its fashion?