sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

KYSYMYKSIÄ?? - VASTAUKSIA!!

Mun valitus ja angstaus luultavasti autto, kun kysymyksiä tuli loppujenlopuks aika mukavasti ! :D Tässä niihin vastauksia !

Mitä aijot tehdä kesällä ?
  Hmm, mun kesästä on menny kohta puolet. Tähän mennessä oon aina alottanu uuden aamun, ja sit miettiny että mitä tekis. Oon syöny, nauranu, grillaillu, tavannu uusia ja vanhoja tuttuja, ollu rannalla ja kaikkee muuta. Vielä pitäis lähtee Turkkii ens viikolla, lähtee Ähtäriin, Helsinkiin, Viroon ja jäädä tänne tuppukylään.. :D Kesätöitä mulla ei oo mut silti rahaa virtaa !


'


Milloin aloitit bloggaamisen ?
 Hmm, tais olla ekan kerran joskus kasiluokalla? Tokan kerran siitä vuoden päästä (molemmilla kerroilla postasin max. 2 postausta :D) ja nyt alotin tän ihan kunnolla viime syksynä :)

 
Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen ?
  Mä en itseasiassa muista!  Tais joku kaveri kirjotella blogia, ja päätin että mäki alottaisin taas. :D Tää on matkanvarrella muuttunu, mut idea on yhä sama!


 

Miks sä näytät tolta puolista sun kuvista?
Kärsitkö jostain?
  Mä kärsin sellasesta jokakuvassasamailme-syndroomasta! Yleensä kaikki hymyilee joka kuvassa mutta mä vääntelen naamaani. Pitäiskö lopettaa?

Onko ikävä Nikiä?
  Nipaa on aina ikävä 
Ootko koskaan maistanu Lattea?
...tai cappucino?
  Meil on se saakelin DolceGusto-kahvinkeitin ja sillä oon joskus väsäilly noita ! Ja joskus nuorempana ku halusin olla tosi cool tilailin aina kahviloissa jotai tollasia :D

MUUTENKI mites ois kahvipostaus?
  Mä juon niin vähän kahvia että ei oo mitään järkee mun tehdä sellasta :))

 
Onko kaakao kermavaahdolla hyvää?
  On todellakin! Varsinkin Coffee Housessa!
 
Tykkäätkö syödä mansikoita kesällä?
entäs herneitä?
  Manssut on ihania joo! Mut herneistä en tykkää missään muodossa, hyi.

JA UUSIAPERUNOITA?
  Oi nami voin kanssa tosi  nannaa !

 

 

 


Mikä sun lempiväri on?
  Hmm.. Tykkään ehdottomasti pinkistä, vaikka en mitään pinkkiä vaatetta omistakkaan. :D Mut kaikki värit on tosi jees, vaikka yleensä pukeudun mustaan ..

 
Onko mister-m sun unelmien mies?
  Mister-Mark Salling on ehdottomasti mun unelmien mies
Mistä unelmoit ?
  Tällä hetkellä omasta kaksiosta Tampereella ja jostain suloisesta koiruudesta Ehkä myös vähän mariannepirtelöstä ja mahtavasta kesälomasta ! Ja jos pitemmälle mennään, niin ehdottomasti pitkästä Australian matkasta ja AuPairin hommista esim Amerikassa!

Ootko laihduttanut?
  No tuota, kun olin 5 kuukautta karkkilakossa, ja kolme viikkoa vegetaristina, niin laihduin ihan mukavasti. :D Lihoin kyllä takasin, lol. Ja monta kertaa oon suunnitellut laihduttavani, mutta alotan aina kaiken samana päivänä - huomenna.

 Teetkö noita geelikynsiä? 
Paljon pyydät?
  Juu teen himassa aina kun on aikaa, hintaa niillä on 20 euroo :))

Millä aineilla pidät hiukses noin vaaleina?
  En oo kyllä ikinä ajatellu, että miten mä pidän nää "näin vaaleina".. :D Hirveellä rääkkäyksellä? Oon Bonacuren silvershampoon suurkuluttaja, suihkuttelen näihin ties mitä mömmöjä joittenka pitäis taittaa keltasuutta ja vaalentaa ja öö värjään näitä liian usein? :D Ei siihen kai muuta tarvita.. :D Muutakun pitkäjänteisyyttä sen asian kanssa että hiuksia lähtee päästä ku sieniä sateella ja nää katkeilee sun mustille vaatteille niin ettei ne näytä enää mustilta .. :D:D


Kiitos kaikista kysymyksistä ! :)) 
Kaikki kuvat on bongattu weheartit.com :)

EDIT // Noi osa ei oo samaa fonttia, enkä niitä millään samaan fonttiin saa. Ja nää rivivälit on iha arseesta, mut yritetään selvitä!

1 kommentti:

Lukijat

Follow this blog with bloglovin

Follow you think that its fashion?