sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Extremeä ja Benjiä.

Oonkohan koskaan puhunu siitä että osallistuttii meijän luokan kans koskissa olevaan A.T.E Extreme-kisaan? No se oli kuitenkin sellanen kilpailu, johon haki 17 luokkaa, ja kymmenen pääsi. Mukana oli porukkaa lukiosta, amiksesta ja yläasteelta. Tehtäviä oli 10, ja ne sijaitsi pitkin koskia, ja piti aina kävellä juosta paikasta A paikkaan B. Koko touhu kohotti meijän luokan ryhmähenkee, ja taidanpa kuviaki tänne heitellä kun niitä jostain saan.

Mut nii, palkinnoks voittajat sai hupparin ja....


!!!!!!!!!!!! Kukaan ei uskonut että MINÄ kävisin hyppäämässä, mutta jos tollanen tilaisuus tulee, niin mähän oon menossa! Toi olis siis maksanu 60€ ilman tota voittolipuketta.
Kuvien laatu ei oikein kohtaa, kun kännykällä otettu ja videosta. :D

Eipä jännänny yhtään, kun jonotin. Eikä sillon kun sain valjaat. Sitten kun mun piti nousta ton kehikon reunalle ja se laitto muhun kiinni sen köyden, niin fiilis oli vähän et "mitä p*skaa?" :D Lähettii sit ylöspäin tolla nosturilla, 60 metrii! Siin kehikos oli mies, joka kerto mulle mitä pitää tehä ja mitä ylemmäks päästiin sitä vähemmän pystyin hengittään ja kirosin vaan että mitä teen täällä ylhäällä. Se kysy et oonko valmis ja olin vaan että "en v*tus" ja se sano että laskee kolmeen, sit saan kaatua. Se mainitti, että kannattaa nyt jo pitää valjaista kiinni, niin on helpompi lähtee. 3....2...1..... ja sit olinki jo lentelemässä ton köyden varassa. Haha :D Oli aika makee fiilis!

Seuraava ilta meni sit Nikillä Ben&Jerryn ja jääkiekon kanssa! Nyt kun tätä kirjottelen, niin en pysty jalkaakaan nostaan, saati sitten nousta paremmin istumaan, on paikat nimittäin vähän kipeet! Syy taitaa olla benjin, Nipsun tyhmän patjan ja tän päiväsen miljoonan kilometrin kävelemisen ja valokuvauksen jäljiltä ... Huomenna saatte taas valokuvausta koko vuoden edestä!

♥lotsmau

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat

Follow this blog with bloglovin

Follow you think that its fashion?