sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Geelikynnet.

Meillä oli tosiaan koulussa geelikynsikoulutus, johon upposi ihan mukavasti rahaa. Saatiin sieltä kyllä kaikki välineet lähtien UV-lampusta aina viilojen suojiin asti. Koulutus oli kaks päivänen, ja sen jälkeen oonki väsäilly muutamat kynnet. Halusin vaan tulla hehkuttaan (ja ehkä vähän mainostaan :D) kuinka ylpee oonkaan ittestäni!
En kyllä tosiaankaan oo ylpee selästäni .... Mulla on niin kipee selkä että en pysty tyyliin liikkuun. Odotan innolla vaan kun koulu alkaa ..

Tosiaan, monesti kysytään että mitä eroo on geelikynsillä ja rakennekynsillä. Eipä mitään muutakun että rakennekynnet on se laajempi käsite, johon kuuluu geelikynnet ja akryylikynnet. Akryylikynsien ja geelikynsien ero on se, että (ihan tosi) akryylikynnet tehään akryylistä ja geelikynnet geelistä. Geelikynsiä voi tehä tipeillä tai muoteilla, meille opetettiin muoteilla ja oon kyllä ihan sisäistänyt sen taidon, vaikkakin kaikki väittää että tipit olis paljon helpommat. :D

Heidille tein eilen tollaset glitterkynnet jotka on aika kulmikkaat.

Ekoja kertoja kun tein, niin kokeilin H:lle noita "fimoja", eli hedelmiä. :)

Eli tällästä. Ollaan koulun kautta parin viikon sisällä tilailemassa lisää glittereitä ymsyms muita, jänskättää kyllä millasia niistä kynsistä tulis ;)

Ps, tää kuulostaa iha järkyttävältä mainospuheelta, mut ei kai se mitää?
Pps, tsorppa että editoin tätä tälläin mutta joo :)

7 kommenttia:

 1. Mä voisin site jsokus ottaa! vaikkapa joskus toukokuussa, kun sillon ei oo paljoo keittiöö koulussa!:)

  VastaaPoista
 2. uuuu ;) hienoja noi! (: mut mun mielest ainaki siis itelle on muoteilla tehdyt kivempia, tai siis jotenki ne tuntuu paremmmilta ja siis sitä että nehä maksaa ihan sikana jossai liikkeissä! :D että teet kyllä ihan sikana halvemmalla :D

  VastaaPoista
 3. MÄ HALUUN TOMMOSEEET♥ ja muutenkin hei meiä täytyy treffaa!!

  VastaaPoista
 4. Siis noi geelikynnet näyttää ihan saakelin paksuilta ja kömpelöiltä :D niinku kun tuolta päästä kattoo. Tänään sokoksella yhdellä myyjätytöllä oli noin 1,5-2 cm pitkät rakennekynnet jotka oli jotenkin muotoiltu sellasiks korpinkynsiks :'DD Sit ne oli kuitenkin vaaleenpunaset. Aloin vaan repeillä siinä kun mietin et mitä kaikkee hullua ihmiset tekee itelleen, kun mäkin olin ostamassa väriä tukkaani, huulini ja ripsiini XDXDD

  joo sori, tällanen juntin kommentti tähän!

  VastaaPoista
 5. Niitten itseasiassa kuuluukin olla paksut, jotta ne pysyy. Ainakin kaikki kynnet (3 kädet) mitä oon tehny, ni on ollu liian ohuita. :D Kömpelöt ne ei oo, ihan samanlaiset ku muoviset rakennekynnet seppälästä.

  Ja niimpä, nykyaika on tällästä. :D

  VastaaPoista
 6. Upeen näköiset kynnet!

  Laitoin viime lauantaina itsellenikin geelikynnet :) Eivät siis ole olleet vielä viikkoakaan, mutta tykkään tosi paljon. Omat kynteni ovat olleet jo pitkään tosi liuskottuneet ja siitä syytä lyhyet, koska aina katkeilivat tai repeytyivät, kun vähän kasvoivat pituutta.

  VastaaPoista
 7. Oii kiitos! :)

  Se on tosi hassua että joillakin kynnet on huonommat kun toisilla.. :D Tai siis niin, mulla itellä on aika vahvat kynnet, mutta koulun takia joudun niitä pitään lyhyenä. Kaverilla taas on etusormen kynsi sellainen, että se ei vaan yksinkertaisesti kasva. :D Geelikynnet on kyllä hyvä vaihtoehto ja hyvä että oot tykänny! :)

  VastaaPoista

Lukijat

Follow this blog with bloglovin

Follow you think that its fashion?