perjantai 22. huhtikuuta 2011

!!!!

Moikkulimoooiii toivottavasti ette oo menettäny toivoonne viä !
En jaksa kuvata mun kameralla mitään koska siinä objektiivissa on se hankautuma, ja blaah.
Oon kyl shoppaillu kaikkee mutku ahprnkaö!!!

Mutta tosiaa vihdoinki sain kokee sen annin synttärilahjayllätyksen ! Lähtö oli eilen kahdeltatoista kohti Tamperetta. Se kysy bussissa että "leipä vai erikoinen?" ja valitsin erikoisen, ja se vei mut Wrong-nuudelibaariin syömään ! Tai no oikeestaan haettii ruoat sieltä, ja Anni vei mut piknikille koskipuistoon ! Se oli oikein tuonu huivit meille takapuolen alle. :D Siitä se vei mut shoppaileen Kicksiin, ja sain valita mitä tahansa o.o No, otin sit yhen Isadoran kynsilakan :) (Ostin myös ite mattaavaa päällyslakkaa, ja se on ihanaaaa !!!) Sit vaa hengailtii ja tsekkailtii kauppoja ja kokeiltii mitä erikoisempii korkkareita. :D
Siitä lähettii Annille, käytiin nopee makuunissa vuokraan kolme leffaa ja karkkia, käytii kaupas ostaa juustonaksui ja kokista, ja niitte paris vietettiinki sit ilta (ja yö)!
Aamulla lähettii klo 11 pikapikaa taas kohti Treetä, ja Anni vei mut aamupalalle Coffee Housee. Ilta-päivällä mentii leffaa, ja anni oli vihjannu koko ajan että mentäis kattoo animaatioo, mut mentiiki kattoo Vettä elefanteille !!! Se oli ihana! Sit otettii aurinkoo ja tehtii vähä kotikaupunkimatkailua ja nyt oonki iha väsyneenä kirjottamassa teille pitkästä aikaa :F Ja oikeesti erikoismaininta viel siitä, että Anni _makso tän kaiken_ mitä tässä kahen päivän aikana tehtii :D Huisii!!

Ja koska mulla ei niitä kuvia ole, niin laitan teille ehkä maailman söpöimmän videon!♥lotsmau

Ps Anni oot paras!!! ♥♥♥Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat

Follow this blog with bloglovin

Follow you think that its fashion?