sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

And I believe in yesterday.

Öäää kuuluis ehkä mennä nukkuun tähän aikaan, kun huomenna_kin_ on herätys yheksältä ! Ajateltii lähtee Annin kans tsekkaa jotkut ihme megasale-messut Pirkkahalliin. :) Nojoo, ei siitä sen enempää, vielä ;)

Kyselin sillon aikasemmin teiltä että haluutteko päivän asu-kuvia, olitte tosi myöntyväisiä (varsinkin Sontsu, joka vastas kyselyyn ainakin 3 kertaa...) ja silti kuvailen teille mun ruokaa!

lol, en vaan tajua miten joku voi näyttää oikeesti niin hyvältä !!! Ehkä musta tuleekin kokki?

Lähettii perjantaina ekstemporee illalla Reetan kans Tampereelle, ja löysinkin sitten "kaikkea" mukavaa.

 Sormuksen Ginasta, ja sillä oli hintaa 5€ :) Ärsyttää vaan, kun toi värjää mun sormen vihreeks, ja on liian iso (kyllä, kaupassa olisi ollut pienempää kokoa) mut silti toi on ihana!<3

Suuren funtsimisen jälkeen päädyin ostaan Seppälästä 15€ maksavan kevät/kesälaukun, ja se kulkee nyt jo mukana! ojoi se on myös mukava rakkauspakkaus :) Sen jälkeen kun lupailin teille niit asukuvia, oon keksiny ties mitä kokonaisuuksia ja tää on yks niistä. Huomaatteko et kuvat on kyl tosi järkkyjä? :D haha.

Ps, en voi sietää MITÄÄN valmisperunamuusseja mutta Apetit on kyllä rakkaus !!! Tonne lisätään maito ja mikroon, ojoi ihan älyttömän IHANAA<3 kantsii kokeilla! Noit löytyy ainakin pinaatti, yrtti ja ihan perusmuussi :)


pps, ajastelin teille kaikkee kivaa tänne huomiselle, hihi!
♥lotsmau

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat

Follow this blog with bloglovin

Follow you think that its fashion?