sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Down the rabbit hole!

Edit tähän alkuun, tän piti olla torstaista, mutta tässä lukee lauantai? Olin kyl taktikoinu luonnoksen torstaille mut tää näyttää lauantaita. :( No, tää on sit torstaista ! :D
Jatkuu=)...

Moi! Vähä pitempää postausta taas, mutta ei kovin kiinnostavaa(?):D
Ja tähän alkuun, meinasin ruveta itkeen yks aamu kun näin lunta maassa !!! IHANAA<3 rakastan lunta vaan sen takia että tuntuu että olis jo joulu !! :)


Ja alotetaan sillä ett oli oikeesti ehkä turhin koulupäivä ikinä, eka menin 2 tuntia kangasala-valkeakoski matkan koska busseja sinne ja tänne ja tonne =) Sit ykkösten kaa katottiin kun kolmoset tutkii toistensa päänahkoja ja tekee toisilleen jotai hoitoja. :D Ja päästiin tunti aikasemmin ku ne !!! Ketuttaa tollanen. :( Lähin sitte idiksee nopee käväsee, koska oon jonku viis kertaa kattonu yhtä neuletta H&Mstä ja en koskaan oo ostanu sitä..


No krhm, mites sit kävikään, kävelin tai no juoksin siinä keskusaukiolla ja näin levykaupan, sanan TARJOUKSET, Lambertin naaman ja seuraavassa hetkessä olinkin jo muovipussi kädessä oven ulkopuolella ja muovipussissa Lambertin levy! Mutta oi toi on ihana !! "Bonus Tracks Voodoo and Down the rabbit hole"!!!!


Ja sit perjaattees tuhlasin ne neulerahat siihen levyyn, ja kappas kun neulekkin tarttu sit mukaan. Mutta en kadu päätöstäni !

Loppuun sit pari turhaa uutta kuvastusta ku jaksoin räpsiä. Tiiän, ne kaikki näyttää samalta mut innostuin tälläkertaa tosta violetista.. :----D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat

Follow this blog with bloglovin

Follow you think that its fashion?